Organisatie


Wij zijn een snel groeiende onafhankelijk financieel dienstverlener die schadeverzekeringen voor particulieren aanbiedt via internet. Op onze website kunt u eenvoudig schadeverzekeringen vergelijken en afsluiten op basis van execution only. Dat wil zeggen dat er door ons geen advies wordt gegeven. U maakt zelf de keuze voor een verzekeringsproduct en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Natuurlijk kunt u ons bellen als u een vraag heeft of als u er niet uitkomt tijdens het aanvragen van een verzekering. Voor zakelijke schadeverzekeringen kunt u geen online vergelijking maken of verzekering afsluiten. U kunt wel een offerte aanvragen.

Hoe volledig is de vergelijking?
Wij kunnen de verzekeringen vergelijken van de meeste verzekeraars, maar niet alle Nederlandse verzekeraars. Alleen de verzekeringen waarvoor u een aanvraag kunt indienen of een offerte kunt aanvragen worden getoond. Als er slechts één verzekering wordt getoond in het overzicht, heeft er geen vergelijking plaats gevonden.

Hoe wordt er vergeleken?
Aan de hand van de ingevulde gegevens wordt er een vergelijking gemaakt. Vervolgens wordt verzekering met de laagste premie bovenaan getoond. In het overzicht getoonde verzekeringen kunt u meestal direct aanvragen.
Prijs en kwaliteit

De vergelijking van autoverzekeringen worden niet alleen op basis van de premie vergeleken maar wordt ook gekeken naar de kwaliteit. Dit wordt aan u getoond door middel van sterren. Er wordt in totaal 5 sterren toegekend voor een product. Het aantal sterren dat toegekend is aan een product is gebaseerd op de score voor prijs en kwaliteit. Voor de goedkoopste premie wordt altijd 2,5 ster toegekend. De overige sterren worden toegekend voor de kwaliteit. De kwaliteit wordt word bepaald op basis van een aantal productkenmerken. Deze productkenmerken worden getoond wanneer u op de sterren klikt.

Hoe worden wij beloond?
Wij krijgen een beloning op basis van een doorlopende provisie van de maatschappij welke verwerkt is in de premie van het product.

Onafhankelijk ?
Wij zijn volledig een volledig zelfstandige bedrijf. Geen enkele verzekeraar, bank of een andere aanbieder van financiële producten heeft een aandeel of stemrechten in ons kapitaal.

Klachten ?
Mocht u onverhoopt een klacht hebben over een afhandeling of onze werkwijze in het algemeen, verzoeken wij u vriendelijk om ons daar zo spoedig mogelijk over te informeren. Na ontvangst van uw klacht nemen wij snel contact met u op. Mochten wij gezamenlijk niet tot een bevredigende oplossing kunnen komen, dan kunt u met u klacht bij het KIFID (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) terecht. Wij staan geregistreerd onder nummer: 300.014189. KIFID Postbus 93257 2509 AG Den Haag www.kifid.nl info@kifid.nl Voor klachten met betrekking tot een zorgverzekering kunt u terecht bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ). SKGZ, Postbus 291 3700 AG Zeist www.skgz.nl info@skgz.nl

Contactgegevens
Verzekeringsconcurrent.nl
Bezoekadres:
Peperstraat 147-1
1502 AE Zaandam

Postbus 1308
1500 AH Zaandam

Telefoon: (075) 670 50 04
E-mail: info@verzekeringsconcurrent.nl
Internet: www.verzekeringsconcurrent.nl

Ingeschreven in het handelsregister van Kamer van Koophandel onder nummer 34388786

Registratie bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID)
onder nummer 300.014189

Alle verzekeringen op een rijtje voor u

Partners